Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ugotowania kompotu użyłam mięty, goździków i skórki z mandarynki. Idealny kompot na świąteczny stół.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 229
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1654
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3498
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27881
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 229
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1654
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3498
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27881
Składniki
Suszone jabłka płuczemy w wodzie, wkładamy do garnka, zalewamy wodą. Dodajemy skórkę z mandarynki lub pomarańczy bez białego albedo, goździki. Gdy kompot zacznie się gotować do garnka dodajemy saszetki mięty, cukier (słodzimy do smaku). Kompot gotujemy 10 minut. Z ugotowanego kompotu wyjmujemy saszetki mięty. Kompot najlepiej smakuje ostudzony. Smacznego!!!