Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słona i zdrowa przekąska.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 64
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 168
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 371
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 64
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 168
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 371
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Natkę posiekać drobno. W misce wymieszać nasiona, sól, proszek, mąkę i masło. Dodać cebulkę i natkę.
Wlać mleko i wyrobić ciasto.
Rozwałkować na cienki placek. Wykroić kółka, kwadraty- według uznania. Ułożyć na papierze do pieczenia. Krakersy delikatnie posmarować białkiem.
Piec około 20 min 170 st.