Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne krokiety,szybko się je robi i jeszcze szybciej znikają:)
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1013
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 47
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1366
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 613
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6260
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1013
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 47
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1366
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 613
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6260
Składniki
Opieńki usmażyć z cebulką,ja miałam zamrożone. Dodać natkę,ketchup,ser żółty pokrojony, oraz drobno posiekane mięso. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Jeszcze ciepłe wyłożyć na dwa wafle,poczekać by wafle nawilgły i zwinąć w roladkę. Pokroić na kilku cm paski,obtoczyć w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor ,odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
Smacznego życzę!