Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne krokiety,szybko się je robi i jeszcze szybciej znikają:)
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2532
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 406
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2532
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 406
Składniki
Opieńki usmażyć z cebulką,ja miałam zamrożone. Dodać natkę,ketchup,ser żółty pokrojony, oraz drobno posiekane mięso. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Jeszcze ciepłe wyłożyć na dwa wafle,poczekać by wafle nawilgły i zwinąć w roladkę. Pokroić na kilku cm paski,obtoczyć w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor ,odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
Smacznego życzę!