Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne krokiety,szybko się je robi i jeszcze szybciej znikają:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1074
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1037
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1074
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1037
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12942
Składniki
Opieńki usmażyć z cebulką,ja miałam zamrożone. Dodać natkę,ketchup,ser żółty pokrojony, oraz drobno posiekane mięso. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Jeszcze ciepłe wyłożyć na dwa wafle,poczekać by wafle nawilgły i zwinąć w roladkę. Pokroić na kilku cm paski,obtoczyć w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor ,odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
Smacznego życzę!