Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 683
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 56
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 236
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 382
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 683
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 56
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 236
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 382
Składniki
Kiwi obieramy ze skórki i kroimy w plasterki o grubości 1 cm. Następnie wszystkie składniki wrzucamy do miski i dokładnie wyrabiamy. Ciasto będzie lepkie ale tak ma być. Następnie wykładamy formę papierem do pieczenia i wkładamy ciasto równomiernie je rozprowadzając. Na górę układamy kiwi i posypujemy je cukrem aby uzyskać chrupiącą górę i tak dosłodzimy trochę kiwi bo moje były lekko kwaśne. Nagrzewamy piekarnik do 170 C. i wkładamy ciasto. Pieczemy około 35-40 min. aż góra nam się zarumieni i sprawdzamy dla pewności patyczkiem. SMACZNEGO.........