Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowa, ale pyszna sałatka.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 315
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1439
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 477
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1190
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 315
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1439
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 477
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1190
Składniki
Jajko i ogórki pokroić, cebulę drobno posiekać. Odsączyć kukurydzę i tuńczyka. Ugotować makaron. Wymieszać składniki z majonezem. Jeśli nie używacie majonezu Kieleckiego, należy dodać pół łyżeczki musztardy. Gotowe.