Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Ogórki , cebule i sól wymieszać i odstawić na ok.2 godz. Po tym czasie zlać powstały sok.
Wszystkie składniki zaprawy połączyć ze sobą. Następnie dodać do ogórków i odstawić na 30 minut. Po tym czasie , wszystko przełożyć do słoików. Pasteryzować 15 minut.