Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta buraczkowa...

pasta buraczkowa...

Autor:

Przepisów i artykułów: 460 Ocena: 15003

Dodano:

Odsłon: 11728

robiłam już ją kilka razy z natka pietruszki jak również ze szczypiorkiem i właśnie ze szczypiorkiem mnie osobiście lepiej smakuje...

Składniki

  • 2 ugotowane buraki
  • 1 opakowanie serka typu Philadelphia
  • 2 łyżki chrzanu śmietankowego ze słoiczka
  • 2 łyżki poszatkowanej świeżej pietruszki lub szczypiorku
  • sól, pieprz
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotowane buraki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Wymieszać je z serkiem, chrzanem i ziołami (oczywiście te proporcje należy zrobić według własnego uznania) Doprawić solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Justi3011 26 maja 2013 Uwielbiam wszelkiego rodzaju domowe pasty kanapkowe, a o buraczkowej jeszcze nie słyszałam, brzmi pysznie i na pewno wypróbuję ;)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń