Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oliwki dodają paście charakteru.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 438
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5469
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1080
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 425
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1137
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 44
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 438
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5469
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1080
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 425
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1137
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 44
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo, włożyłam je do zimnej wody i od momentu zagotowanie wody, trzymałam je 8 minut. Schłodzone jaja obrałam i z grubsza rozgniotłam widelcem. Dodałam śmietanę, majonez i musztardę. Dodałam pokrojone w kosteczkę oliwki i cebulę. Jeszcze posiekana natka i sól i pieprz. Można użyć dowolnych oliwek, w tedy to one nadadzą charakter paście.
Smacznego :)