Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z oliwkami

Pasta jajeczna z oliwkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 353 Ocena: 6967

Dodano:

Odsłon: 8455

Oliwki dodają paście charakteru.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jaja ugotowałam na twardo, włożyłam je do zimnej wody i od momentu zagotowanie wody, trzymałam je 8 minut.
    Schłodzone jaja obrałam i z grubsza rozgniotłam widelcem.

    Dodałam śmietanę, majonez i musztardę. Dodałam pokrojone w kosteczkę oliwki i cebulę. Jeszcze posiekana natka i sól i pieprz.

    Można użyć dowolnych oliwek, w tedy to one nadadzą charakter paście.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (31)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń