Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oliwki dodają paście charakteru.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14069
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16016
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14069
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16016
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6444
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo, włożyłam je do zimnej wody i od momentu zagotowanie wody, trzymałam je 8 minut. Schłodzone jaja obrałam i z grubsza rozgniotłam widelcem. Dodałam śmietanę, majonez i musztardę. Dodałam pokrojone w kosteczkę oliwki i cebulę. Jeszcze posiekana natka i sól i pieprz. Można użyć dowolnych oliwek, w tedy to one nadadzą charakter paście.
Smacznego :)