Dania główne Przepis na:
PASTA RYBNA

Przepisów i artykułów: 220 Ocena: 7035
Dodano: 06.11.2009
Odsłon: 16011
Składniki
- Szprotki lub śledzie w oleju, 1 puszka
- jajka, 2-3 szt.
- ogórki kiszone, 4-5 szt.
- majonez kielecki, 2 łyżki
- sól, do smaku
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Jajka ugotować na twardo i grubo posiekać.
-
Ogórki pokroić w kosteczke.
-
Jajka, ogórki i rybki /bez oleju/ dokładnie wymieszać, dodać majonez i sól . Wymieszać i pasta gotowa.
-
UWAGA: jajka i ogórki dajemy w/g własnego uznania ,a sól dodajemy na samym końcu, żeby nie przesolić, ponieważ słoność pa ście dodają już same ogórki. SMACZNEGO!
Komentarze do przepisu (2)

susi 04 marca 2012Zgłoś do usunięcia
SUPER TA PASTA MOJA BABCIA I MAMA CZĘSTO JĄ ROBIŁY!!!!UWIELBIAM JEJ SMAK:)DZIEKI ZA ZAJAWKĘ!!!:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

monik77 12 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam pasty rybne2 Kto głosował? | Odpowiedz