Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jest tania, pyszna, apetyczna i szybciutko ją sie robi, Najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 444
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 143
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5539
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1113
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 445
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1232
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 444
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 143
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5539
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1113
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 445
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1232
Składniki
Jajka ugotować na twardo i grubo posiekać.
Ogórki pokroić w kosteczke.
Jajka, ogórki i rybki /bez oleju/ dokładnie wymieszać, dodać majonez i sól . Wymieszać i pasta gotowa.
UWAGA: jajka i ogórki dajemy w/g własnego uznania ,a sól dodajemy na samym końcu, żeby nie przesolić, ponieważ słoność pa ście dodają już same ogórki. SMACZNEGO!