Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny dodatek do chleba:)
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1176
Dziś do pracy.
Odsłon: 38
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 702
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1176
Dziś do pracy.
Odsłon: 38
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 702
Składniki
Wątróbkę oczyścić ,namoczyć na 1/2 godz. Cebulę pokrojoną w kostkę wraz z czosnkiem podsmażyć do zrumienienia.Wrzucić odcedzoną wątróbkę ,przyprawy i smażyć około 10min. Wystudzoną zmielić ,doprawić do smaku i mamy gotową pastę. Smacznego życzę!