Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trudno mi sobie wyobrazić zimę bez dodatku pigwy w gorącej herbacie. Sprawdza się też świetnie jako nalewka oraz dodatek do pieczonych serników.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10143
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9207
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6562
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10143
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9207
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6562
Składniki
Owoce umyć, przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i końcówki. Nie obierać. Każda połówkę owocu pokroić w cieniutkie plasterki i ciasno układać w słoikach . Wodę zagotować z cukrem, dodać sok z cytryny i gorącym zalewać owoce w słoikach. Pasteryzować 15 minut.