Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trudno mi sobie wyobrazić zimę bez dodatku pigwy w gorącej herbacie. Sprawdza się też świetnie jako nalewka oraz dodatek do pieczonych serników.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4488
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12166
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6900
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4488
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12166
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6900
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5647
Składniki
Owoce umyć, przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i końcówki. Nie obierać. Każda połówkę owocu pokroić w cieniutkie plasterki i ciasno układać w słoikach . Wodę zagotować z cukrem, dodać sok z cytryny i gorącym zalewać owoce w słoikach. Pasteryzować 15 minut.