Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa, tofu, sos - pyszna danie z makaronem lub ryżem
Polecam.
Odsłon: 286
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 373
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 972
Polecam.
Odsłon: 286
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 373
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 972
Składniki
W woku rozgrzać olej. Tofu pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanej patelni (cały czas mieszając).
Gdy się zarumieni dodać mieszankę warzyw, kiełki, grzybki i smażyć (cały czas mieszając) przez około 3 minuty.
Doprawić solą, pieprzem, imbirem oraz sosem sambal.
Podawać z makaronem lub ryżem.