Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie są najlepsze, delikatne, chrupiące, szybko się smażą i rozpływają w ustach.
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 65
Makaron z krewetkami w aksamitnym sosie na bazie pancerzy to danie pełne głęb...
Odsłon: 97
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 262
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 65
Makaron z krewetkami w aksamitnym sosie na bazie pancerzy to danie pełne głęb...
Odsłon: 97
Burgery z szarpana wieprzowiną zachwyciły mnie smakiem są pyszne,sycące i gwa...
Odsłon: 262
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać jajko, sól i pieprz. Na końcu mąkę. Ziemniaki puszczą sok. Nie odlewaj go i nie dodawaj więcej mąki. Należy smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, aż się zarumienią. Nie dodaję dużo składników, aby zachowały swój smak. Zachęcam do zrobienie i zobaczysz, że się nie zawiedziesz. Smacznego.