Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie są najlepsze, delikatne, chrupiące, szybko się smażą i rozpływają w ustach.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1099
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1099
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 198
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20836
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać jajko, sól i pieprz. Na końcu mąkę. Ziemniaki puszczą sok. Nie odlewaj go i nie dodawaj więcej mąki. Należy smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, aż się zarumienią. Nie dodaję dużo składników, aby zachowały swój smak. Zachęcam do zrobienie i zobaczysz, że się nie zawiedziesz. Smacznego.