Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mnie są najlepsze, delikatne, chrupiące, szybko się smażą i rozpływają w ustach.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 132
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1069
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 132
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1069
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać jajko, sól i pieprz. Na końcu mąkę. Ziemniaki puszczą sok. Nie odlewaj go i nie dodawaj więcej mąki. Należy smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron, aż się zarumienią. Nie dodaję dużo składników, aby zachowały swój smak. Zachęcam do zrobienie i zobaczysz, że się nie zawiedziesz. Smacznego.