Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Feta, tuńczyk, szczypiorek, cebulka i pyszne, słodziutki i mięsiste pomidorki. prostota w kuchni jest zawsze niezastąpiona. Uwielbiam dania, które można przygotować dosłownie z kilku składników.Takie faszerowane pomidorki to super propozycja na spotkanie, lunch czy po prostu kolację.
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2023
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 821
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 40
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17808
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 377
Sałatka z pieczonym brokułem i innymi warzywami to świetna propozycja dla osó...
Odsłon: 2023
Fasola po grecku, czyli gigantes plaki, to rodzaj zapiekanki warzywnej. Trady...
Odsłon: 821
Placki z surowych tartych ziemniaków oraz cebuli. Kiedyś częsty gość w naszyc...
Odsłon: 40
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 17808
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 377
Składniki
Od pomidorów odcinamy spód tak aby stał dość pewnie na talerzy i delikatnie wydrążamy środek, który przekładamy do miski. Dodajemy do niej tuńczyka, cebulkę, szczypiorek, skórkę cytrynową, pieprz oraz kruszymy fetę. Tak przygotowanym farszem nadziewamy każdy z pomidorków.