Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Feta, tuńczyk, szczypiorek, cebulka i pyszne, słodziutki i mięsiste pomidorki. prostota w kuchni jest zawsze niezastąpiona. Uwielbiam dania, które można przygotować dosłownie z kilku składników.Takie faszerowane pomidorki to super propozycja na spotkanie, lunch czy po prostu kolację.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24324
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 281
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 358
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24324
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 281
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 358
Składniki
Od pomidorów odcinamy spód tak aby stał dość pewnie na talerzy i delikatnie wydrążamy środek, który przekładamy do miski. Dodajemy do niej tuńczyka, cebulkę, szczypiorek, skórkę cytrynową, pieprz oraz kruszymy fetę. Tak przygotowanym farszem nadziewamy każdy z pomidorków.