Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Feta, tuńczyk, szczypiorek, cebulka i pyszne, słodziutki i mięsiste pomidorki. prostota w kuchni jest zawsze niezastąpiona. Uwielbiam dania, które można przygotować dosłownie z kilku składników.Takie faszerowane pomidorki to super propozycja na spotkanie, lunch czy po prostu kolację.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11470
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4983
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1212
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10049
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1480
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11470
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4983
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1212
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10049
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1480
Składniki
Od pomidorów odcinamy spód tak aby stał dość pewnie na talerzy i delikatnie wydrążamy środek, który przekładamy do miski. Dodajemy do niej tuńczyka, cebulkę, szczypiorek, skórkę cytrynową, pieprz oraz kruszymy fetę. Tak przygotowanym farszem nadziewamy każdy z pomidorków.