Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sosie warzywnym smakują wybornie- pyszny obiadek.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Wykonanie: Do mięsa wbić jajko, przyprawić solą i pieprzem do smaku oraz namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę. Włoszczyznę i cebulę pokroić w drobny makaronik lub zetrzeć. Następnie podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, zalać wodą, przyprawić solą i zagotować. Mięso dokładnie wymieszać, uformować pulpety, włożyć do warzyw i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki, możemy również zaciągnąć śmietanką.