Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, pyszne i szybkie w przygotowaniu.Idealne dla maluchow i jako cieple przekaski na impreze.
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2436
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3089
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2760
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2436
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3089
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2760
Składniki
Piers z indyka dzielimy na male kawalki. Lekko rozbijamy. Jajko roztrzepujemy z mlekiem i doprawiamy sola. Bulke, make i przyprawe do kurczaka mieszamy razem w miseczce. Na patelni rozgrzewamy olej do smazenia.
Mieso optaczamy najpierw w jajku pozniej w mieszance z suchych skladnikow.Smazymy Na zloto Na wolnym ogniu. Wykladamy na recznik papierowy ktory wchlonie nadmiar tluszczu. Zycze smacznego :)