Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka są bardzo delikatne to doskonała alternatywa dla zwykłych kopytek ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5510
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1009
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1430
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5510
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1009
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5118
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1430
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować Cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie Ostudzić i wymieszać ze zmielonymi ziemniakami oraz serem, dodać jajko, mąkę oraz przyprawy Ciasto powinno być miękkie ale nie klejące! Stolnice podsypać mąką i formować wałeczki po czym pokroić na kształt kopytek Gotować w osolonej wodzie ok 3-4min aż do wypłynięcia Podawać polane masełkiem z odrobiną cebulki Smacznego :)