Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, minimalistyczna, a smak naprawdę zaskakujący...
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 179
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 179
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki, ugotować na półtwardo i ostudzić.Ser feta pokroić w kostkę lub pokruszyć. Przygotować sos: jogurt wymieszać z majonezem, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić pieprzem. Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski, polać sosem, wymieszać, posypać podprażonym słonecznikiem.