Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, minimalistyczna, a smak naprawdę zaskakujący...
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 80
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2526
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 600
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 902
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 80
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2526
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 600
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 902
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki, ugotować na półtwardo i ostudzić.Ser feta pokroić w kostkę lub pokruszyć. Przygotować sos: jogurt wymieszać z majonezem, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić pieprzem. Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski, polać sosem, wymieszać, posypać podprażonym słonecznikiem.