Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej zapamiętana z dzieciństwa, królowa wszystkich imprez......
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1130
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1130
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Groszek i kukurydzę osączamy z zalewy.Warzywa korzeniowe gotujemy w skórkach, następnie po ostudzeniu obieramy. Wrzucamy do dużej miski. Oddzielnie gotujemy jajka. Ogórki kroimy w kosteczkę i osączamy z nadmiaru płynu. Pozostałe składniki też kroimy w kostkę, Majonez mieszamy z jogurtem i musztardą, polewamy sałatkę, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.