Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 57
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 426
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 57
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 426
Składniki
Makaron ugotowac w osolonej wodzie, przelac zimną wodą i wystudzic. Kapustę pekińską poszatkowac, paprykę, ogórka oraz szynkę pokroic w kostkę. Wszystkie składniki wymieszac z makaronem, doprawic do smaku, połączyc majonezem.
Przepis znalazłam na blogu Przy kuchennym stole.