Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta sałatka o ciekawym smaku:)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 470
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1181
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 470
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1181
Składniki
Makaron ugotować al dente,osączyć. Pieczarki i marchew oczyścić,pokroić w plasterki i usmażyć razem z oleju do miękkości. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę,cebulę w cienkie piórka,kukurydzę osączyć z zalewy. Orzechy uprażyć na suchej patelni. Makaron wymieszać z pieczarkami i marchwią,papryką,ogórkiem,cebulą,kukurydzą i orzechami. Przygotować sos:oliwę z oliwek połączyć z sokiem z cytryny i sosem sojowym,dodać zmiażdżony czosnek,tymianek,pieprz i sól. Sałatkę wymieszać z sosem i posypać posiekaną natką pietruszki,smacznego.