Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na przygotowanie sałatki pełnej słodyczy z nutką ostrości oraz dodatkiem marynowanych prawdziwków.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13052
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2429
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3582
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4430
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13052
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2429
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3582
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4430
Składniki
Z kapusty pekińskiej odciąć głąb i wszystkie grubsze części liści. Cieńsze części umyć, osuszyć, drobno posiekać i przełożyć do miseczki. Gruszkę i żółtą paprykę pokroić w kostkę, papryczkę chili w krążki, prawdziwki w paski, dodać jagody Goji, posiekany szczypiorek oraz posiekane drobno orzechy włoskie.
Przygotowanie sosu: Do miseczki wlać olej, wodę i ocet jabłkowy, dodać musztardę, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, suszony tymianek i doprawić do smaku pieprzem i stevią*. Wszystkie składniki wymieszać dla uzyskania jednolitej konsystencji. * sos powinien być słodko - kwaśny
Sos dodać do wcześniej pokrojonych składników i dobrze wymieszać. Życzę smacznego! :)