Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 414
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 530
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 23
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 88
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 414
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 530
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 23
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka ugotować .Filety zalać wodą i pomoczyć z 10 minut żeby nie były bardzo słone następnie odcedzic na sitku i zostawic żeby obsiąknęły z wody.pory drobno pokroić i sparzyć wrzątkiem na sitku i zostawić żeby obsiąkły.Paprykę konserwową i ogórki kroimy w kostkę dodajemy odcedzoną fasolke z puszki ugotowane i pokrojone w grubszą kostkę jajka,pory i śledzie pokrojone na małe kawałki wszystko to razem mieszamy ze śmietaną i majonezem.Życzę smacznego.