Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15092
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3051
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8889
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15092
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3051
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8889
Składniki
Jajka ugotować .Filety zalać wodą i pomoczyć z 10 minut żeby nie były bardzo słone następnie odcedzic na sitku i zostawic żeby obsiąknęły z wody.pory drobno pokroić i sparzyć wrzątkiem na sitku i zostawić żeby obsiąkły.Paprykę konserwową i ogórki kroimy w kostkę dodajemy odcedzoną fasolke z puszki ugotowane i pokrojone w grubszą kostkę jajka,pory i śledzie pokrojone na małe kawałki wszystko to razem mieszamy ze śmietaną i majonezem.Życzę smacznego.