Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka jest szybka i pyszna, polecam do spróbowania...
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 42
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 62
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 60
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2629
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 42
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 62
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 60
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2629
Składniki
Śledzie dobrze wymoczyć i wypłukać. Następnie pokroić je w grubszą kostkę. Ogórki i cebule pokroić w drobną kostkę, a por w krążki, wszystko razem wymieszać.
Teraz przygotować sos, mieszając cukier, papryki, pieprz oraz na przemian dodając ketchup, musztardę i olej. Pamiętać o mieszaniu, żeby sos się nie rozwarstwił. Na końcu dodać czosnek przeciśnięty przez praskę.
Do śledzi wlać sos, wymieszać i odstawić do lodówki najlepiej na dzień lub dwa.