Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna sałatka na przekąskę.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Przygotowanie: Śledzie pokroić w kostkę, dodać pokrojone banany, żurawinę i przyprawić do smaku. Kapustę drobno poszatkować, posolić, i połączyć ze śledziami. Dodać sos tatarski , wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku i podawać z pieczywem.