Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1404
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 302
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1021
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1404
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 302
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1021
Składniki
https://smaker.pl/przepis-kiszona-kapusta-pekinska,160704,fafiatko.html Powyżej jest przepis na kim chi. Kiszona kapusta pekińska ma bardzo wyrazisty smak,, świetnie komponuje się ze świeżymy warzywami. Wystarczy parę kropel oliwy jako nośnik smaku i gotowe. Warzywa trzeba pokroić, dodać kiszona kapustę pekińską, skropić oliwą i gotowe! Smacznego :)