Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boska...mega apetyczna, prosta i szybka w skonstruowaniu...Samo zdrowie. Z sezonowymi truskawkami, to dopiero rozkosz dla podniebienia.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11889
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16222
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5172
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11889
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16222
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5172
Składniki
Szpinak płuczemy i osączamy w wirówce do sałaty. Wykładamy na talerz. Posypujemy pieprzem, osączonym z zalewy. Truskawki (szypułki usuwamy) kroimy w kostkę, układamy na szpinaku. Na wierzch układamy pokrojoną w kostkę newellę. Olej, miód, musztardę mieszamy, olewamy sałatkę, dekorujemy kiełkami brokułu. Podajemy od razu.