Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Szybkie
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 323
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 169
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1577
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 323
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 169
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1577
Składniki
W gęsiarce rozgrzewamy niewielką ilośc oleju. Cebulę obieramy i kroimy w półtalarki. Wkładamy do gęsiarki , słodzimy!!! i szklimy do momentu , aż uzyskamy złocisty kolor. Wątróbkę myjemy , odsączamy na cedzaku , osuszamy papierowym ręcznikiem.
Kroimy na mniejsze kawałki.Każdy kawałek nakrawamy delikatnie nożem z obustron.Delikatnie oprószamy pieprzem , obtaczamy w mące.Smażymy na patelni na rozgrzanymoleju z dwóch stron na złoty kolor.Obsmażoną przekładamy do gęsiarki na cebulkę.
Podlewamy 1/2 szklanki wrzątku i dusimy podprzykryciem około 10-15 minut.Solimy dopiero na talerzu!Smacznego!