Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Szybkie
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8734
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7435
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5083
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328148
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8734
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7435
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5083
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328148
Składniki
W gęsiarce rozgrzewamy niewielką ilośc oleju. Cebulę obieramy i kroimy w półtalarki. Wkładamy do gęsiarki , słodzimy!!! i szklimy do momentu , aż uzyskamy złocisty kolor. Wątróbkę myjemy , odsączamy na cedzaku , osuszamy papierowym ręcznikiem.
Kroimy na mniejsze kawałki.Każdy kawałek nakrawamy delikatnie nożem z obustron.Delikatnie oprószamy pieprzem , obtaczamy w mące.Smażymy na patelni na rozgrzanymoleju z dwóch stron na złoty kolor.Obsmażoną przekładamy do gęsiarki na cebulkę.
Podlewamy 1/2 szklanki wrzątku i dusimy podprzykryciem około 10-15 minut.Solimy dopiero na talerzu!Smacznego!