Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp żeby smakować wyśmienicie nie potrzebuje wielu dodatków. Przekonajcie się sami!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 718
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1889
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 418
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 718
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1889
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 418
Składniki
Płaty rybne z każdej strony posyp solą i pieprzem. Panieruj w mące. Smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Pieczarki pokrój w plastry, smaż na patelni do czasu aż pozbędą się nadmiaru wody. Dopraw je do smaku solą i pieprzem. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj tłuszczem. Wyłóż karpia. Przykryj pieczarkami. Posyp startymi wiórkami masła (wcześniej je zamróź, łatwiej się zetrze). Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.