Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp żeby smakować wyśmienicie nie potrzebuje wielu dodatków. Przekonajcie się sami!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34683
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 915
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 362
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4001
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34683
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 915
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 362
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4001
Składniki
Płaty rybne z każdej strony posyp solą i pieprzem. Panieruj w mące. Smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Pieczarki pokrój w plastry, smaż na patelni do czasu aż pozbędą się nadmiaru wody. Dopraw je do smaku solą i pieprzem. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj tłuszczem. Wyłóż karpia. Przykryj pieczarkami. Posyp startymi wiórkami masła (wcześniej je zamróź, łatwiej się zetrze). Zapiekaj przez pół godziny w 180 stopniach C.