Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka,u mnie wszyscy się nią zajadają.Banalne składniki,ale smak obłędny:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 39
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 453
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5691
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38614
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 39
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 453
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5691
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38614
Składniki
Kapustę i szczypiorek drobno pokroić.Kukurydzę odsączyć z zalewy i dodać do kapusty.
Majonez wymieszać w miseczce z jogurtem,solą,pieprzem,sokiem z cytryny i cukrem.Sos dodać do warzyw jakieś 10 minut przed podaniem.Zbyt wczesne dodanie sosu rozmiękczy kapustę.