Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar wołowy to klasyczne danie kuchni polskiej. Zmielone mięso wołowe z żółtkiem jajka, cebulką, grzybkami i ogórkiem kiszonym najlepiej podawać z chlebem. Efektowna i smaczna przystawka na pewno zaskoczy Twoich gości, polecam.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1040
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 1152
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4355
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 96
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1040
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 1152
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4355
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 96
Składniki
Mięso wołowe posiekać lub zmielić. Przed podaniem wymieszać z olejem, przyprawą w płynie Maggi, solą i pieprzem do smaku. Uformować tatara tak jak na zdjęciu, obok ułożyć drobno posiekanego ogórka, cebulę i grzybki. Na koniec żółtko ułożyć na mięsie. Podawać z pieczywem. Smacznego!