Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu no i inaczej...
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 45
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7523
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154939
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1071
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 524
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 45
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7523
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154939
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1071
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 524
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucić wątróbkę. Usmażyć, odłożyć na bok.
W tym samym czasie na osobnej patelni na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę. Dodać świeżo zmielony pieprz, jabłka pokrojone w plastry i dużą ilość suszonego majeranku. Przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu, aż jabłka lekko zmiękną. Gdy już jabłka będą miękkie dodać usmażoną wcześniej wątróbkę, wymieszać i danie można podawać.