Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu no i inaczej...
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2840
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 575
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 535
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2840
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 575
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 535
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucić wątróbkę. Usmażyć, odłożyć na bok.
W tym samym czasie na osobnej patelni na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę. Dodać świeżo zmielony pieprz, jabłka pokrojone w plastry i dużą ilość suszonego majeranku. Przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu, aż jabłka lekko zmiękną. Gdy już jabłka będą miękkie dodać usmażoną wcześniej wątróbkę, wymieszać i danie można podawać.