Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu no i inaczej...
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2976
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2976
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucić wątróbkę. Usmażyć, odłożyć na bok.
W tym samym czasie na osobnej patelni na niewielkiej ilości oleju podsmażyć cebulę. Dodać świeżo zmielony pieprz, jabłka pokrojone w plastry i dużą ilość suszonego majeranku. Przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu, aż jabłka lekko zmiękną. Gdy już jabłka będą miękkie dodać usmażoną wcześniej wątróbkę, wymieszać i danie można podawać.