Do góry

Przekąski Przepis na:

Zakąska z wątróbki

Zakąska z wątróbki

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 384

Dodano:

Odsłon: 37057

Fajna i smaczna forma podania wątróbki. Pyszna zarówno na ciepło jak i na zimno.

Składniki

  • wątróbka drobiowa
  • cienkie plastry boczku wędzonego
  • oliwa
  • wykałaczki
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki i każdy kawałek zawinąć w boczek wędzony, nabić na wykałaczkę.

  2. Piec w natłuszczonej formie około 30 minut, termoobieg 180 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozena58 17 maja 2013 smaczna przekąska, zabieram do książki i zostawiam "kciuka"

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Afrulu 10 grudnia 2011 Właśnie dzisiaj mam miec na obiad wątróbkę...spróbuję według Twojego przepisu :) Pozdrawiam :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 08 grudnia 2011 Bardzo fajny pomysł, na pewno spróbuję, wędruje do ulubionych :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń