Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna i smaczna forma podania wątróbki. Pyszna zarówno na ciepło jak i na zimno.
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1171
Dziś do pracy.
Odsłon: 34
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 684
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1171
Dziś do pracy.
Odsłon: 34
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 684
Składniki
Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki i każdy kawałek zawinąć w boczek wędzony, nabić na wykałaczkę.
Piec w natłuszczonej formie około 30 minut, termoobieg 180 stopni.