Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie żeberek, jabłek i rodzynek okazało się strzałem w 10- tkę! Spróbujcie a nie pożałujecie.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 97
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 83
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 97
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 83
Składniki
Mięso natrzyj solą, pieprzem i korzenną przyprawą. Obtocz w mące i smaż na złoto. Przełóż do garnka. Zalej bulionem. Gotuj do miękkości. Dodaj rodzynki, pokrojone w ósemki jabłka. Dolej śmietanę. Dopraw do smaku solą, pieprzem oraz majerankiem. Duś jeszcze przez ok. 5 minut.