Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34952
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17746
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34952
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17746
Składniki
Zagotować 1 1/2 szkl. mleka z cukrem,resztę mleka rozrobić z budyniem i wylać na gotujące mleko zdjąć z ognia wsypać suchą galaretkę i dobrze wymieszać i wystudzić .Kasie utrzeć na puch dodać porcjami zimny budyń.
Śmietanę ubić z śmietan-fixem.Można dodać 2 łyżki c.pudru jak ktoś lubi słodkie. Czekoladę zetrzeć na tartce na małych oczkach.
Wykonanie ciasta: Herbatniki-Masa budyniowa-Herbatniki-Krówka-Herbatniki-Śmietana