Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Affogato po włosku znaczy "utopiony". Ten pyszny deser robi się w kilka minut, wystarczy porcję waniliowych lodów zalać gorącym espresso i gotowe . Opcjonalnie można dodać orzechowy likier Frangelico i całość posypać tartą czekoladą lub kakao.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4475
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34308
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2019
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113711
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4475
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34308
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2019
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113711
Składniki
Do schłodzonej szklanki włożyć jedną lub dwie kulki lodów, opcjonalnie wlać likier Frangelico. Lody zalać porcją gorącego espresso, posypać czekoladą lub kakao. Od razu podawać.