Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna, puszysta. Niebo w "gębie"!
Polecam.
Odsłon: 1198
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1651
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1131
Polecam.
Odsłon: 1198
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1651
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1131
Składniki
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym, dodać mąkę kakao, proszek, sodę, cynamon przesiane, na przemian olej wymiksować. Pokrojone jabłka w kostkę dodać wymieszać, Część jabłko pokroić w pół krążki i położyć na wierzchu.
Piec w 170 stopniach w termoobiegu 40 minut.
SMACZNEGO!