Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4910
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4810
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44829
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4910
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4810
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44829
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Składniki
Sok z ananasów wlać do garnka i ugotować budyń, wystudzić. Masło utrzeć z żółtkami i cukrem waniliowym oraz budyniem. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę ananasami.
Białka ubijamy z cukrem i dodajemy wiórki, wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem i dobrze wysmarowaną tłuszczem. Pieczemy placek kokosowy około 15 min.Studzimy.
Na biszkopt wykładamy masę, na to placek kokosowy. Chłodzimy.