Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Składniki
Sok z ananasów wlać do garnka i ugotować budyń, wystudzić. Masło utrzeć z żółtkami i cukrem waniliowym oraz budyniem. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę ananasami.
Białka ubijamy z cukrem i dodajemy wiórki, wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem i dobrze wysmarowaną tłuszczem. Pieczemy placek kokosowy około 15 min.Studzimy.
Na biszkopt wykładamy masę, na to placek kokosowy. Chłodzimy.