Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z czekoladą w środku to niezwykle prosty, a do tego tani deser. Wystarczy zmieszać ze sobą wszystkie składniki, przelać masą do papilotek i upiec. Przed podaniem możesz oprószyć je odrobiną cukru pudru.
Foremka do muffinek
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 287
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1390
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4316
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 287
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1390
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4316
Składniki
Mąkę wymieszaj z kakao, proszkiem do pieczenia i cukrem.
Jajko zmiksuj z olejem i wodą.
Do suchych składników wlej mokre i dokładnie wymieszaj za pomocą rózgi lub sylikonowej łopatki.
Formę na babeczki wyłóż papilotkami. Do połowy wysokości każdej z nich wlej ciasto. Na środku wyłóż po 1 kostce czekolady. Przykryj kolejną porcją ciasta. Ważne: papilotki powinny być wypełnione masą do 3/4 wysokości, w przeciwnym razie istnieje ryzyko, że masa wyleje się poza foremkę.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.