Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z czekoladą w środku to niezwykle prosty, a do tego tani deser. Wystarczy zmieszać ze sobą wszystkie składniki, przelać masą do papilotek i upiec. Przed podaniem możesz oprószyć je odrobiną cukru pudru.
Foremka do muffinek
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Mąkę wymieszaj z kakao, proszkiem do pieczenia i cukrem.
Jajko zmiksuj z olejem i wodą.
Do suchych składników wlej mokre i dokładnie wymieszaj za pomocą rózgi lub sylikonowej łopatki.
Formę na babeczki wyłóż papilotkami. Do połowy wysokości każdej z nich wlej ciasto. Na środku wyłóż po 1 kostce czekolady. Przykryj kolejną porcją ciasta. Ważne: papilotki powinny być wypełnione masą do 3/4 wysokości, w przeciwnym razie istnieje ryzyko, że masa wyleje się poza foremkę.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.