Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wilgotna i aromatyczna.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Obie mąki wymieszać z proszkiem. Miękkie masło utrzeć z cukrami na gładką masę. Dodawać po 1 jajku i łyżce mąki, miksować. Potem w partiach dodawać mascarpone i mąkę. Miksujemy tylko do połączenia. Dodać skórkę i dolać sok z cytryny. Wymieszać. Przełożyć na wysmarowaną formę. Piec w 180 C ok. 55-60 mint. Przestudzoną babkę polukrować.