Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wilgotna i aromatyczna.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15263
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9000
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15263
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9000
Składniki
Obie mąki wymieszać z proszkiem. Miękkie masło utrzeć z cukrami na gładką masę. Dodawać po 1 jajku i łyżce mąki, miksować. Potem w partiach dodawać mascarpone i mąkę. Miksujemy tylko do połączenia. Dodać skórkę i dolać sok z cytryny. Wymieszać. Przełożyć na wysmarowaną formę. Piec w 180 C ok. 55-60 mint. Przestudzoną babkę polukrować.