Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wilgotna i aromatyczna.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8736
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8736
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Obie mąki wymieszać z proszkiem. Miękkie masło utrzeć z cukrami na gładką masę. Dodawać po 1 jajku i łyżce mąki, miksować. Potem w partiach dodawać mascarpone i mąkę. Miksujemy tylko do połączenia. Dodać skórkę i dolać sok z cytryny. Wymieszać. Przełożyć na wysmarowaną formę. Piec w 180 C ok. 55-60 mint. Przestudzoną babkę polukrować.