Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wilgotna i aromatyczna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1774
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1544
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1517
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1869
Składniki
Obie mąki wymieszać z proszkiem. Miękkie masło utrzeć z cukrami na gładką masę. Dodawać po 1 jajku i łyżce mąki, miksować. Potem w partiach dodawać mascarpone i mąkę. Miksujemy tylko do połączenia. Dodać skórkę i dolać sok z cytryny. Wymieszać. Przełożyć na wysmarowaną formę. Piec w 180 C ok. 55-60 mint. Przestudzoną babkę polukrować.