Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem, dalej miksując dodać olej. Kiedy wszystkie składniki się wymieszają wrzucić pokrojone w średnią kostkę jabłka. Wymieszać łyżką. Ciasto wlać do formy wysypanej bułką tartą o wymiarach ok. 12cm x 40cm. Piec ok. 60 min. w temp. 180°C.
SMACZNEGO