Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwalam ja tak,poniewaz prawie wszystkie proporcje skladnikow odmierza sie od kubeczka po jogurcie.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Jajka ubic dokladnie z cukrem,powoli dodawac olej,caly czas miksujac,potem dodac jogurt i otarta skorke cytryny.
Przesiana make z proszkiem dodawac powoli do reszty.
Mase wlac do natluszczonej i oprószonej bulka tarta formy keksowej.
Wstawic do nagrzanego do 175º-180º C piekarnika i piec 35-40 minut,do suchego patyczka.Smacznego.