Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwalam ja tak,poniewaz prawie wszystkie proporcje skladnikow odmierza sie od kubeczka po jogurcie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Jajka ubic dokladnie z cukrem,powoli dodawac olej,caly czas miksujac,potem dodac jogurt i otarta skorke cytryny.
Przesiana make z proszkiem dodawac powoli do reszty.
Mase wlac do natluszczonej i oprószonej bulka tarta formy keksowej.
Wstawic do nagrzanego do 175º-180º C piekarnika i piec 35-40 minut,do suchego patyczka.Smacznego.