Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna babka do kawy
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19241
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13035
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232118
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19241
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13035
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232118
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj rozpuszczone wystudzone masło oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia.
Ciasto podziel na pół. Do jednej dodaj kakao, a do drugiej cynamon. Keksówkę wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto kakaowe, a na wierzch cynamonowe. Piec w temperaturze 180 st. około 35 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu polej czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej ze śmietaną i posyp posypką do ciasta.