Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślicie o kawie do ciasta??...Pora na kawę w cieście:) Zapraszamy na babkę kawową
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8194
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2808
Polecam.
Odsłon: 1428
Polecam.
Odsłon: 423
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8194
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2808
Polecam.
Odsłon: 1428
Polecam.
Odsłon: 423
Składniki
Masło ucieramy z cukrem. Dodajemy jajka i nadal ucieramy na puszystą masę. Następnie dodajemy sypkie składniki wcześniej przesiane oraz kawę rozpuszczoną w minimalnej ilości wody. Mieszamy ciasto delikatnie szpatułką do połączenia składników.Przekładamy do formy. Nastawiamy piekarnik do 180 stopni. Pieczemy ok. 50 minut