Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki deser do dobrej kawki.
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47619
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165189
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 337
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47619
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165189
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 337
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 86
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem, dodawać kolejno jaja, dosypując delikatnie mąkę z proszkiem do pieczenia. Wlać mleko, krople miętowe i wymieszać dokładnie mikserem. Na koniec wrzucić do ciasta pokrojone pastylki i ponownie wymieszać. Przełożyć do wysmarowanej tłuszczem formy, wstawić do nagrzanego piekarnika i piec w temperaturze 175 stopni około 40 minut.