Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja bajaderka to połączenie różnych skrawków i resztek ciast. Wyszło smacznie i ciekawie.Serdecznie polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Ciasta dać do miski i rozgnieść ręką. Dodać pozostałe składniki i dobrze wszystko wyrobić ręką. Masę wyłożyć na wafel i wyrównać łyżką moczoną w gorącej wodzie. Przykryć drugim waflem ,pokroić na kwadraty i delektować się pysznym smakiem. Smacznego życzę!