Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybki i smaczny deser.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8788
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
1. Banana obrać, przekroić wzdłuż, a następnie na mniejsze kawałki. 2. Jajko roztrzepać z odrobiną soli i wymieszać z mąką, do uzyskania średnio lejącego ciasta. 3. Kawałki banana dokładnie obtaczać w cieście i nakładać na rozgrzany olej łyżeczką, polewając odrobiną ciasta, jeśli jest taka konieczność. 4. Smażyć z każdej strony po ok. minucie na złoty kolor. 5. Gotowe posypać cukrem pudrem.