Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sylwestrowy wieczór ciasto lekkie ,winne i bardzo smaczne.Nie za słodkie,rozpływa sie w ustach.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3657
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 314
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3657
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 314
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić. Jabłka rozgrzać w rondlu ,dodać dwie galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia. Masę jabłkową przestudzić i wylać na biszkopt. Dać do lodówki by jabłka zastygły . Galaretkę krystaliczną rozpuścić w 3/4 szkl.wrzątku dodać do sera i zmiksować. Do sera dodać posiekaną czekoladę oraz rodzynki.Wymieszać i dać na warstwę stężałych jabłek . Wierzch posypać startą czekoladą.
Smacznego!