Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sylwestrowy wieczór ciasto lekkie ,winne i bardzo smaczne.Nie za słodkie,rozpływa sie w ustach.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1594
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 530
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1594
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 530
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić. Jabłka rozgrzać w rondlu ,dodać dwie galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia. Masę jabłkową przestudzić i wylać na biszkopt. Dać do lodówki by jabłka zastygły . Galaretkę krystaliczną rozpuścić w 3/4 szkl.wrzątku dodać do sera i zmiksować. Do sera dodać posiekaną czekoladę oraz rodzynki.Wymieszać i dać na warstwę stężałych jabłek . Wierzch posypać startą czekoladą.
Smacznego!