Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na sylwestrowy wieczór ciasto lekkie ,winne i bardzo smaczne.Nie za słodkie,rozpływa sie w ustach.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 272
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1196
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 119
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 25
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 272
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1196
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 119
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić. Jabłka rozgrzać w rondlu ,dodać dwie galaretki i mieszać do ich rozpuszczenia. Masę jabłkową przestudzić i wylać na biszkopt. Dać do lodówki by jabłka zastygły . Galaretkę krystaliczną rozpuścić w 3/4 szkl.wrzątku dodać do sera i zmiksować. Do sera dodać posiekaną czekoladę oraz rodzynki.Wymieszać i dać na warstwę stężałych jabłek . Wierzch posypać startą czekoladą.
Smacznego!