Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny krem czekoladowo-cytrynowy w połączeniu z owocami jednym słowem pychotka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11880
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16173
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11880
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16173
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5144
Składniki
Upiec biszkopt, wystudzić. Śmietankę razem z czekoladą podgrzewać do momentu roztopienia czekolady, ale nie gotować, wystudzić. Galaretkę rozpuścić w 1/3 szklanki wrzątku. Mocno schłodzoną śmietankę ubić z dodatkiem śnieżki, na koniec dodać tężejącą galaretkę. Biszkopt naponczować, wyłożyć krem i owoce, schłodzić.