Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy okazji testowania przepisów na brownie ciemne, testowałam przepisy na brownie białe i tu także znalazłam swój ideał :)
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85282
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2579
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10019
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4072
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7141
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85282
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2579
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10019
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4072
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7141
Składniki
Białą czekoladę z masłem roztopić na parze i odstawić do wystudzenia. Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę pszenną z proszkiem, wiórki kokosowe oraz aromat waniliowy i zmiksować. Na koniec dodać czekoladę z masłem i wymieszać. Masę przelać do formy 20x35 cm wyłożonej papierem do pieczenia i piec 20-25 min w 180 stopniach. Smacznego :)